Kempenaers-Evers

Sinds 1991 kunt u in het tuincentrum van Diane Evers en Marc Kempenaers terecht voor: Bloemen, Planten, Interieurdecoratie, Exterieurdecoratie

Wij bestaan dit jaar 20 jaar. Bij ons kan U terecht voor alles wat bloemen en planten aangaat voor zowel binnen als buiten. Natuurlijk zijn versheid en originaliteid veruit onze belangrijkste punten. We Leveren dus bloemen, planten, plantenschalen, enz... zowel voor privé als zakelijk en dit zowel eenmalig als met een abbonement. Eveneens kunnen we raad geven bij het aanplanten van uw terras of desgewenst ook komen aanplanten. Buiten al dit zijn er ook nog ruime keuzes aan potten, riet, kaarsen, wenskaarten, tuinmeubelen, enz... . Ook is er nog een zeer mooie afdeling voor al wat uw interieur aangaat. Hier kan U terecht voor kasten, salons, tafels, stoelen, raamdecoratie, laminaat, novilon, verlichting, tafelgebeuren, textiel, alles voor de badkammer en nog zoveel meer.

Wij leveren aan huis!
Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod. Neem alvast een kijkje op deze website, dan krijgt u meteen een beeld van onze verschillende collecties.
Bovendien zijn wij gespecialiseerd in bloemsierkunst:
Bruidswerk
Grafwerk
Bloemstukken
Een mooi boeketje zomaar

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor professioneel advies wat uw interieur en/of exterieur betreft.


Euroflorist bloemist

Adres:
Kruisstraat 113, 3120 Tremelo, België
Tel: 016/ 53 74 86
Openingsuren:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9u00-18u30
Zaterdag: 9u00-18u00
Zondag: 9u00-17u00
Steeds doorlopend open, woensdag is onze sluitingsdag

Kempenaers-Evers aanpassen | verwijderen