Intratuin Zwijndrecht

Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen!

We laten je graag kennis maken met de verschillende afdelingen in onze vestiging in Zwijndrecht. Zo kan je genieten van verschillende werelden als buitenleven, binnenleven, dierenwereld, waterwereld en bloemenwereld. Elk met een gevarieerd en uniek aanbod dat we ieder seizoen omtoveren tot een warme en sfeervolle omgeving. Ideaal om de nieuwste trends en leukste ideetjes te spotten en ze vervolgens mee te nemen naar je eigen huis of tuin.
Wil je graag even uitrusten of heb je zin in een tussendoortje? Kom dan smullen in onze tuintaverne waar je lekkere gerechten vindt zoals soepen, broodjes, warme of koude maaltijden.

 

Bloemen zijn een leuk cadeau voor iedere gelegenheid en natuurlijk mag je jezelf ook al eens in de bloemetjes zetten. We hebben allerlei kant en klare arrangementen, losse snijbloemen, kunstbloemen en foambloemen. Je kan bovendien van woensdag t/m zondag een eigen boeket laten samenstellen in onze bloemenshop.

Snijbloemen
Het hele jaar door vind je bij Intratuin een weelde van snijbloemen in alle geuren en kleuren. Rozen, gerbera's, lelies of liever een gemengd boeket? Kies een bloem die bij je stemming past en fleur je interieur op naar je eigen smaak.

Kunstbloemen
Kunstbloemen ogen heel natuurlijk waardoor je ze amper kan onderscheiden van echte bloemen. We hebben een brede waaier aan kleuren en variaties zodat je steeds kan afwisselen. Dag in dag uit kan je dan genieten van een mooi boeket dat straalt in je huiskamer.

Foambloemen
Foambloemen zijn dé nieuwste trend binnen de bloemschikwereld en ook de specialiteit van Intratuin. Ze zijn vervaardigd uit een rubberen stof waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Maak je keuze tussen oneindig veel vormen en kleuren waar je zelf mee aan de slag kan om een eigen bloemstuk in elkaar te steken.

Adres:
Hoefijzersingel 1, 2070 Zwijndrecht, België
Tel:+32 (03) 253 4141
Openingsuren:

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00

Intratuin Zwijndrecht aanpassen | verwijderen