Intratuin O.L.V. Olen

Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen met 20.000m² winkelplezier!

We laten je graag kennis maken met de verschillende afdelingen in onze vestiging in Olen. Zo kan je genieten van verschillende werelden als buitenleven, binnenleven, dierenwereld, waterwereld en bloemenwereld. Elk met een gevarieerd en uniek aanbod dat we ieder seizoen omtoveren tot een warme en sfeervolle omgeving. Ideaal om de nieuwste trends en leukste ideetjes te spotten en ze vervolgens mee te nemen naar je eigen huis of tuin.

Heb je zin in een kopje koffie of wil je graag even uitrusten? Kom dan lekker smullen in onze tuintaverne waar je allerlei lekkernijen vindt zoals soepen, broodjes, warme of koude maaltijden. Voor de allerkleinsten is er een Intra-speel-tuin waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

 

Zoek je een mooi boeket of een kleine attentie? Bloemen passen voor iedere gelegenheid. We hebben allerlei kant en klare arrangementen, losse snijbloemen, kunstbloemen of foambloemen. Bijpassende vazen zijn netjes gesorteerd in onze potteriehoek. Kies er eentje uit en laat je bloemen stralen in je woonkamer.

Snijbloemen
Het hele jaar door vind je bij Intratuin een weelde van snijbloemen in alle geuren en kleuren. Rozen, gerbera's, lelies of liever een gemengd boeket? Kies een bloem die bij jou stemming past en fleur je interieur op naar je eigen smaak.

Kunstbloemen
Kunstbloemen ogen heel natuurlijk waardoor je ze amper kan onderscheiden van echte bloemen. We hebben een brede waaier aan kleuren en variaties zodat je steeds kan afwisselen. Dag in dag uit kan je genieten van een mooi boeket dat straalt in je huiskamer.

Foambloemen
Foambloemen zijn dé nieuwste trend binnen de bloemschikwereld en ook de specialiteit van Intratuin. Ze zijn vervaardigd uit een rubberen stof waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Maak je keuze tussen oneindig veel vormen en kleuren waar je zelf mee aan de slag kan om een eigen bloemstuk in elkaar te steken.

Adres:
Doffen 77, 2250 Olen, België
Tel:00-32-(0)14218455
Openingsuren:

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00

Intratuin O.L.V. Olen aanpassen | verwijderen