Bloemenbinderij Amfore

Amfore verwijst naar de gelijknamige Griekse en Romeinse opslagvaten, met hun ovalen romp en nauwe hals, gewoonweg de voorlopers van design.

Door de jaren heen heeft bloembinder en decorateur Bart De Rocker zijn eigen aparte stijl gevonden in het bloemschikken, in het samenstellen van boeketten en maken van bloemstukken. Steeds met dagverse kwaliteitsbloemen. De Amfore stijl is eigentijds, tikkeltje onvoorspelbaar en toch wel eigenwijs stijlvol. Zeg het met bloemen en geniet dagenlang na.

Een trouwboeket, corsages, decoratie voor de foto’s thuis, voor de feestzaal of de kerk, … Amfore werkt steeds op maat van de klant. Om trouwstukken te bestellen komt u best eens langs of maakt u een afspraak om dit verder te bespreken. Deze belangrijke gebeurtenis moet immers perfect zijn!

Bloemen kunnen ook belangrijk zijn bij momenten van verdriet en tranen. Grafstukken, rouwboeketten, rouwarrangementen, kerkdecoratie tijdens de begrafenis, decoratie tijdens de crematie, bloemstukken voor de koffietafel, … Amfore creëert steeds sobere eigentijdse arrangementen, moderne strakke rouwstukken voor elke budget . Laat bloemen spreken als woorden tekort schieten.


 

Adres:
Brusselsesteenweg 557, 9050 Gentbrugge, België
Tel:09 232 18 72
Openingsuren:

Van dinsdag t.e.m. vrijdag: 9-12u en 13u30-18u30
Zaterdag doorlopend open van 9-18u30
Zondag open van 9-13u00

comments powered by Disqus
Bloemenbinderij Amfore aanpassen | verwijderen