Art of Flower

Art Of Flower, de bloemenzaak in het hart van Waregem, biedt naast de traditionele snijbloemen een groot gamma aan tuin- en terrasplanten alsook alle bijhorende producten voor uw snijbloemen, terras- en tuinplanten.

We gaan zelfs nog iets verder. Bij Art Of Flower kunt u ook terecht voor tuinverlichting en alle elektriciteitsproblematiek in uw tuin.

Service en ervaring zijn bij Art Of Flower de normaalste zaak. Zo ben ik, Christine D'haene (zaakvoerder), van thuis uit grootgebracht tussen de bloemen. M'n ouderlijk huis was ook een bloemenzaak alwaar ik m'n opleiding genoten heb. Ook na de openingsuren is Art Of Flower actief. Zo worden maandelijks cursussen bloemschikken verzorgd.

Cadeaubonnen aanschaffen om partner, verloofde, vriend, familielid of kennis te verrassen. U kunt ze alle dagen tijdens de openingsuren afhalen. Indien gewenst sturen wij deze ook op na overschrijving.

Een bloemenabonnement. Leuk om te geven en te krijgen. Wenst u iemand wekelijks of maandelijks te verrassen of in de bloemen te zetten dan bezorgen wij dit voor u. Ook voor bedrijven kunnen wij bloemenabonnementen verzorgen. Een wekelijk- of maandelijks boeket om de werksfeer voor personeel aangenaam te maken. Of om klanten te verwelkomen.

Of wat dacht u van onze thuisleveringsdienst. Tot in een straal van 10 Km worden bloemen door ons geleverd.

Wij verzorgen voor u uw trouwboeket conform uw eisen alsook gelijke boeketten ter decoratie van uw feesten.

Wij vervaardigen bloemstukken, feeststukken en rouwwerk met echte snijbloemen, kunstbloemen of bloemen die nadien gemakkelijk te bewaren (te drogen) zijn.

Naast het verzorgen van alle bloemstukken bieden wij ook de mogelijkheid andere artikelen aan te schaffen die hand in hand gaan met de gelegenheid en de reeds aanwezige bloemen. Kaarsen, linten, kruisen of andere sfeer gebonden artikelen zijn bij Art Of Flower dus ook verkrijgbaar.


Euroflorist bloemist

 

Adres:
Broekstraat 81, 8790 Waregem, België
Tel:056/60.60.55
Openingsuren:

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag -

comments powered by Disqus
Art of Flower aanpassen | verwijderen