Arborix

Gegroeid vanuit een passie voor bomen en planten en het absoluut streven naar een ruim overzicht van de beschikbare planten en bomen op de markt, stellen wij u graag Arborix voor.

Arborix is een online groencentrum waar het beste en het ruimste aanbod uit boomkwekerijen en plantenhandelaars te vinden is.  Arborix deelt deze ruime database in in 18 categoriëen.  Per categorie vind je een zo volledig mogelijk reeks planten en bomen terug, telkenmale voorzien van een foto en beschrijving.  In totaal hebben we 5.500 planten ingedeeld over 18 categoriëen.  Eveneens zijn er verschillende hoogtes, maten, verpakkingen verkrijgbaar.


Deze 5.500 verschillenden planten zijn beschikbaar bij onze leveranciers volgens aanbod en seizoen. Wij bouwden een netwerk op van betrouwbare boomkwekerijen en plantenhandelaars. Volgens de beschikbaarheid en seizoen is er dus een zeer ruim assortiment aanwezig.  Wij weten wat er beschikbaar is op de markt en waar.  Wij kopen rechtstreeks en kunnen daardoor scherpe prijzen garanderen voor de beste kwaliteit en variëteiten.

Adres:
Kleine Dries 25, 8600 Diksmuide, België

GSM:0470 04 16 05
comments powered by Disqus
Arborix aanpassen | verwijderen