't Boeketje

In het West-Vlaamse Poperinge niet ver van de Onze-Lieve-Vrouwekerk, is de bloemenzaak 't Boeketje gevestigd.

Bij 't Boeketje is creativiteit een sleutelbegrip. Door zich nog steeds op een professionele manier bij te scholen houdt Bernadette zich up-to-date i.v.m. trends, stijl, looks, kleur, enz. Vakkennis en gedrevenheid zijn dus twee belangrijke pijlers.

't Boeketje biedt bloemwerk en boeketten aan die getuigen van creativiteit en klasse. De boeketten zijn handgebonden en worden ter plekke gemaakt naar de wensen van de klant.
Floristieke creaties, van eenvoudig tot complex, zijn er in vele prijsklassen.
Talrijke exclusieve sfeerartikelen zoals gestileerde vazen en alleszeggende bloempotten getuigen van een smaakvolle selectie uit een ruim aanbod. Ook worden interieur en tuindecoraties hoofdzakelijk zelf ontworpen uit natuurlijke materialen en ze zijn meestal landelijk geïnspireerd.

Bernadette volgt haar hart. Zo is elk bloemstuk een stukje van haarzelf. Dat geldt natuurlijk ook en zelfs in het bijzonder voor rouw- en bruidswerk.
Wat betreft bruidswerk opteert Bernadette voor een ‘totaalfeest'. Naast het bruidsboeket zijn ook de andere florale creaties zoals corsages, de aankleding van de bruidskinderen, de kerk, de zaal, de wagens en zo meer bepalend voor een geslaagd evenement.
Ze vindt het essentieel om beide partners te ontmoeten en maakt daar tijd voor om zo voeling te krijgen met hun persoonlijkheden en wensen.

Eenzelfde benadering past ze ook toe ook voor het graf- of rouwwerk dat haar toevertrouwd wordt. Vanuit een medevoelen groeit een ontwerp dat Bernadette vertaalt naar de uiteindelijke wens van de klant.

 

Adres:
Casselstraat 89, 8970 Poperinge, België
Tel:057/33 96 09
GSM:0474476528
Openingsuren:

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag: van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 19.00
Zaterdag: van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00
Zondag: van 09.30 tot 12.00
Woensdag gesloten

comments powered by Disqus
't Boeketje aanpassen | verwijderen